Ny partner Jesper HussfeltEfter en tids överläggningar är nu alla avtal på plats.


- Det är frukten av dialoger sedan lång tid tillbaka. Sedan snart två år har jag och No1Padels grundare Johan Gunnerling varit i kontakt och jag är mäkta imponerad av hur han och gänget i Bankeryd har byggt upp FILAS:s padelkollektion från grunden.

Jesper själv har närmare 30 års erfarenhet från jobb inom sport och media och har skaffat sig erfarenheter som han nu får dela med sig av.

- När jag växte upp som ung tennisspelare var FILA ett märke som stod ut och Björn Borg lyfte upp märket till en helt unik och särställd status. Att varumärket är från Biella i Italien passar mig utmärkt då jag rest och verkat i just Italien mycket de senaste dryga 20 åren.

- Italiensk klass och racketsporter hör ihop, har byggt tradition och vi ska nu se till så att även padelspelare ska kunna känna sig som vinnare på banan hur matchen än slutar.


Jesper Hussfelt tar en plats i ledningsgruppen och blir förutom ansvarig för sportsektionen även kommunikationschef.


-Vi är glada och stolta att ha fått in Jesper Hussfelt i vårt företag. Jesper med sitt driv, kontaktnät och dessutom en stor ambassadör för padeln och dess utveckling. Han kommer att tillföra mycket på vår expansiva resa. Mikael Alm, VD No.1 Padel